.
MENU 43
» Kreeftensoepje | Bisque d’homard
» Kaaskroket | Fondue de fromage
» 3 oesters | 3 Huîtres
» Een garnaalkroket | Croquette de crevettes
» Carpaccio van rund | Carpaccio de boeuf
*********************
» Gegratineerd vispannetje - kabeljauw, staartvis, dorade, roodbaars - en groenten
Gratin de poissons - cabillaud, lotte, dorade, rouget - et légumes
» Gebakken sliptongetjes | Solettes poêlées 3 st | pc ( supl 2.5)
» Koninginnehapje van hoevekip, kalfsgehaktballetjes en champignons
Bouchée à la Reine, poulet de ferme, boulettes de veau et champignons
» Steak, saus naar keuze - Steak, sauce au choix
» Kalfsballetjes in tomatensaus | Boulettes de veau sauce tomate
********************
» Ijsje 2 bollen [vanille, aardbei, chocolade, mokka, hazelnoot]
» Chocolademousse » Crème Brûlée » Profiterolles » Coupe Brésilienne
» Dame Blanche » Ijsje met advocaat » Sorbet citroen of passievrucht
» Koffie of Thee
» Glace 2 boules [vanilla, chocola, fraise, noisette, mokka]
» Mousse au chocolat » Crème Brûlée » Profiterolles » Coupe Brésilienne
» Dame Blanche » Glace à l’advocat » Sorbet citron ou passion
» Café ou Thé