Menu Venitien 43 EURO

Kreeftensoepje | Bisque d’homard
Kaaskroket | Fondue de fromage
3 oesters | 3 Huîtres
Een garnaalkroket | Croquette de crevettes
Carpaccio van rund | Carpaccio de boeuf

Aspergeroomsoep | Crème d’asperges

 

- Gebakken sliptongetjes
  Solettes poêlées
- Koninginnehapje van hoevekip, kalfsgehaktballetjes en champignons
  Bouchée à la Reine, poulet de ferme, boulettes de veau et champignons   
- Kabeljauwhaasje, preiroomsaus, puree                       
  Filet de cabillaud, sauce crème aux poireaux, purée
- Kalfsballetjes in tomatensaus
  Boulettes  de veau sauce tomate
- Kip “Pad Thai style”
  Poulet “pad thai style”

IJsje 2 bollen  | Chocolademousse  | Crème Brûlée  | Profiterolles  |
Coupe Brésilienne | Dame Blanche  | Ijsje met advocaat  | Sorbet citroen of passievrucht | Koffie of The

Glace 2 boules| Mousse au chocolat  | Crème Brûlée | Profiterolles | Coupe Brésilienne | Dame Blanche  | Glace à l’advocat | Sorbet citron ou passion
| Café ou Thé
 

Reserveren Terug naar overzicht