Food

Wie wil genieten van  sliptongen, een stukje kabeljauw of een heerlijke rog. Denk eraan: de vismijn van Zeebrugge ligt op 5 minuutjes van de Venitien. Verser kan de vis nooit zijn.

Gerechten

VOORGERECHTEN

 

Oester creuse Marennes Oleron

2,30 / st

Oester | Huître Plat de Zeelande 

3,40 / st

Oester | Huître Creuse de Zeelande 

2,30 st  

Oester | Huître Gillardeau

3,90 st 

Oester | Huître Platte Belons Cadoret 

3,40 st 

Oester | Huître Comtesse 

3,00 st  

Assortiment van onze oesters | Assortiment de nos huîtres 

6 st | pc € 18,00

 
Pittige kreeftensoep

8/12

Oester 2,3 st/pc
Oesters altijd 6 soorten in huis  
Gegratineerde oesters in champagnesaus 6 st 20
Jumbo kreukeltjes (in huis gekookt) 200gr 7
Zeebrugse grijze garnalen 100gr 7
Tempura garnalen  6 st 9
Kippenknuistjes met dipsausje - 6 st 6
Kleine garnaalkroketten - 9 st 10
Garnaalkroket - 1 st 7
Kaaskroket - 1 st 6
Assortiment oesters volgens de markt 6 st 18
Gerookte zalm  10,5/19
Carpaccio van rund, parmezaanschilfers, notensla, limoenolie 8/15
Scampi's saus naar keuze 4st 10 / 8st 18

Ravioli al funghi e tartufo

12 /19
½  kreeft “Belle vue” 22
½  kreeft Gegrild met look 23,5
½  kreeft op z’n oosters 25

Duo wildpaté, fazant everzwijn, garnituur appel pruimen
Pâtés de faisan et marcassin, garniture de pommes et pruneaux

12

 

   

HoofDgerechten

 
   
1 Kreeft “Belle vue”  37
1 Kreeft Gegrild met look  42
1 Kreeft op z’n oosters 

42

   
Spaghetti bolognaise 11/15
Pasta met gemarineerde kip , knapperige groenten , kruidig sausje 21
Pasta met scampi, knapperige groenten en kerrie saus

28

Lasagne 12/16
Kalfsballetjes in tomatensaus 14/19
Koninginnehapje van hoevekip, kalfsgehaktballetjes en champignons 14/19
Gemarineerde kipfilet, saus naar keuze 14/19
Steak filet mignon 15/20
Steak filet mignon, saus naar keuze 18/23

Hutsepot met Tierenteyn mosterd 

16 / 24

Rundsburger 18
Lamskroontje met kruiden, looksaus en groente naar keuze 27/34
Rundstartare à la minute, slaatje 23
   
   
Sliptong gebakken in hoeveboter tartaarsaus 2st 17 / 3st 24
Scampi's saus naar keuze 8st 22 / 8st 26

Bouillabaisse, rouille en toast | Bouillabaisse, croûtons et rouille 

35
Kabeljauw in de oven 29
Gebakken kabeljauwhaasje met groente naar keuze 20/29
Gegratineerd vispannetje met groenten 25

 Aardappelgerecht, rijst of pasta naar keuze inbegrepen in al onze hoofdgerechten

HET JACHTSEIZOEN | LA SAISON DE CHASSE

HET JACHTSEIZOEN | LA SAISON DE CHASSE 

Duo wildpaté, fazant everzwijn, garnituur appel pruimen
Pâtés de faisan et marcassin, garniture de pommes et pruneaux
 12
Gevogelteroomsoep | Crème de volaille
 7

Carpaccio van ree met notenolie, notensla en veenbessen
Carpaccio de chevreuil, huile de noix, roquette et confiture d’airelles 
 8 / 17

 

Borstfilet van fazant met witloof, appeltje met veenbessen, amandelkroketten en roomsausje met boschampignons
Filet de faisan, chicons, pomme aux airelles, croquettes aux amandeset sauce à la crème et champignons des bois
21
Filet van hazenrug in peperroomsaus, appeltje met veenbessen,
rode kool en amandelkroketten
Filet de râble de lièvre, sauce poivrade, pomme aux airelles,
chou rouge et croquettes aux amandes
26
Stoofpotje van ree, wortelpuree, witloof en boschampignons
Civet de chevreuil, purée de carottes, chicons et champignons des bois
24
Hertekalfskroontje in verfijnde wildsaus, compote van spruitjes en spek
en Gratin – Dauphinois –
Couronne de faon, sauce de gibier améliorée, petite compote de choux de Bruxelles, lardons et Gratin Dauphinois
32
Stoofpotje van fazant, kalfsgehaktballetje, worteltjes en wilde boschampignons
Civet de faisan, boulettes de veau, carottes, champignons des bois
24
Linguine, verse truffel, gebakken fazant, boschampignons, Parmezaanse kaas
Linguine, truffe, faisan poêlé, champignons des bois et parmesan 
26

 

Groenten - 4 euro

Fris slaatje, huisgemaakte vinaigrette
Tomaatmengeling fijn bijgekruid
Verse jonge bladspinazie & room
Gebakken parijse champignons
Belgisch witloof
Fijne prinsessenboontjes
Jonge worteltjes
Appelmoes (€ 3,00)

Bijgerecht - 3 euro

Puree
Wilde rijst
Pasta
Gratin dauphinois + 1.5
Frietjes
Wedges
Aardappelkroketten
 

Sausen - 3,2 euro

Beurre maitre d’hotel
Lookboter
Room en looksaus
Bearnaise
Gebroken peper in de room
Champignonneroomsaus
Oosterse saus
Kerriesaus
Op wijze van de chef
Reserveren